Notă informativă  

Pentru a accesa oricare din campaniile de susținere de mai jos vă rugăm să dați un simplu clic pe pictograma reprezentativă a campaniei care pulsează ca o inimă și aceasta se va deschide imediat într-o pagină dedicată acesteia. Acolo se vor găsi toate detaliile  despre campania respectivă și modul de susținere a acesteia. Vă mulțumim pentru participare!

 

Școala Națională Românească Online
Campanii de susținere

Școala Națională Românească Online

Este timpu să te implici!
Dacă acest proiect a făcut să fii convins de necesitatea lui, te rugăm să nu stai deoparte. Implică-te și tu în susținerea acestui proiect. DONEAZĂ o sumă oricât de mică ar fi ea și susține dreptul copiilor români din diaspora de a studia despre limba și valorile românești, de a avea șansa de a simți românește, de a se simți român.

Asociația”Live to save lives” România

„Live to save lives” – nu este doar un motto care l-a însoțit pe președintele asociației, în cei 20 de ani ai carierei de medic! Este credința și menirea sa în viață! A fost el însuși salvator și salvat, iar Speranța este cea care l-a hrănit în lupta cu cancerul! Președintele asociației, dr. Valentin Dingă, este dovada vie că există viață și după cancer, iar înființarea asociației a venit ca un lucru firesc! Asociația „Live to save lives” („Trăiesc pentru a salva vieți”) – prin proiectele sale – își dorește să salveze cât mai multe vieți omenești și să rezolve probleme aproape imposibile pentru cei cu afecțiuni grave de sănătate.