Bine ai venit pe Pagina de recenzii!

Ești pe această pagină pentru că vrei să scrii o recenzie pentru acest site, pentru acest proiect. Te rugăm să respecți câteva reguli ce au fost create pentru a nu provoca haos și pentru a menține lucrurile pe făgașul lor normal. Recenzia ta poate fi, și trebuie să fie, doar ceea ce gândești și simți tu sincer despre acest proiect și despre această platformă. Doar așa putem progresa simțind și văzând platforma prin ochii minții voastre.

Vă recomandăm mai jos la ce întrebări ar trebui să răspundă mesajul din recenzia dumneavoastră:

  • Ți-a plăcut sau nu ce ai găsit în proiectul nostru?
  • De ce merită continuat? Care este elementul (sau elementele) cheie care conferă valoare acestui proiect?
  • Dacă ai critici, ce argumente aduci în sprijinul lor?

Iată mai jos cele 3 reguli de bază (în viziunea noastră) de care trebuie să țineți cont când scrieți o recenzie pentru platforma proiectului nostru:

  1. NU scrieți prea mult!   – Câteodată, ce-i prea mult strică. Sau poate omul se plictisește… când derulează în jos și parcă nu se mai termină. Trebuie să vă puneți și-n locul cititorului și să vă-ntrebați dacă ați citi tot cât ați scris voi.
  2. FIȚI sinceri!   – Sinceritatea e cel mai apreciat lucru, deci atunci când scrieți, trebuie să vă spuneți părerea cât de mult v-a plăcut. Nu încercați să vă păcăliți, să înfrumusețați recenzia cu laude nefondate.
  3. FIȚI entuziasmați!   – Exprimați-vă emoțiile. Emoția este importantă în scrierea unei recenzii, pentru că înseamnă și contează mult noi.

Cele mai inspirate recenzii vor fi selectate pentru prima pagină în secțiunea recenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim inspirație. Cu drag, echipa de administrare a Proiectului SNRO.

Similar Posts

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments