Școala Națională Românească Online

Pagina de înscriere

Bine ai venit
pe platforma educatională
Școala Natională Românească Online
-SNRO-

Lectorii și Studenții sunt o categorie importantă din proiectul nostru. Ei sunt creatorii de cursuri și beneficiarii acestora, sunt profesorii și elevii din sălile de clasă pe care îi regăsim de acestă dată în forma lor online sub denumirea de LECTOR și STUDENT. Lectorii au misiunea de a crea content educativ conform programei convenite de comun acord în urma dezbaterilor de pe ”forumul profesorilor”. Studenții au misiunea de a învăța… Împreună au misiunea de a promova și distribui proiectul în mediul online și nu numai, prin discuții live sau prin orice mijloace avute la îndemână. Lectorii și Studenții sunt ”sarea și piperul”… 

2020

Ținta noastră pentru acoperirea programei școlare privind ”Cursurile primare”

2020

Ținta noastră pentru acoperirea programei școlare privind ”Cursurile gimnaziale”

2020

Ținta noastră privind numărul de lectori ce vor acoperi programa școlară

Reguli pentru Lectori

Aceste reguli sunt stabilite împreună.
  • studiază 1
  • crează 2
  • dezbate 3
  • distribuie 4
  • live 5
1. Lectorul are obligația morală de a studia programa școlară propusă și de a o respecta întocmai cum a fost creată de către autorii ei.
2. Lectorul are obligația de a crea cursurile respectând programa școlară și metodologia privind creerea și structura unui curs.
3. Lectorul are obligația de a purta dezbateri pe temele cursurilor proprii propuse, dacă acestea sunt solicitate de către studenți
4. Lectorul are obligația de a distribui cursurile create, prin mijloacele online disponibile pe platforma noastră și nu numai.
5. Lectorii au obligația de a susține lunar cel puțin un ”Curs live”, pe o tematică liber aleasă, cu atât mai mult dacă acesta este solicitat de către studenți.

Reguli pentru Studenți

Aceste reguli sunt stabilite împreună.
  • studiază 1
  • studiază 2
  • studiază 3
1. Studentul are obligația de a studia
2. studentul are obligația de a studia
3. Studentul are obligația de a studia

Formular de înscriere

Notă informativă:

Pentru a solicita un cod de înscriere este obligatoriu să aveți minim 14 ani (cu buletin) și să completați formularul alăturat.

La câmpul ”Tip cont”, trebuie să alegeți din listă tipul de cont dorit de dvs.: student sau lector.

La mesaj, vă rugăm să completați un mesaj cu textul dat ca exemplu în căsuța de mesaje, cu specificațiile necesare solicitării dvs.: student sau lector, cont personal sau tutore legal.

Pentru contul de tutore legal este necesară prelucrarea datelor personale ale ambelor persoane implicate: Student și tutore legal. 

Studentul poate avea vârsta minim legală de 10 ani împliniți.

 

SNRO vă urează mult noroc!

… să aveti parte de cunoaștere și iluminare spirituală…