Bine ai venit
pe platforma educatională
Școala Natională Românească Online
-SNRO-

Procedura de înregistrare și înscriere 

 

Înregistrarea

Procedura de Înregistrare în ”Proiectului SNRO” se va face în mod LIBER și constă în prelucrarea unor date personale de bază. Înregistrarea presupune accesul la toate modulele din platforma educațională mai puțin modulul de cursuri și bibliotecă care sunt dedicate exclusiv elevilor înscriși în acest program în baza unor criterii diferite, ce presupun prelucrarea de date personale conforme cu legislația în vigoare.

Înscrierea

Procedura de Înscriere se va face doar dacă sunteți înregistrați ca membru al comunității și are scopul de a da acces membrilor la modulul de cursuri și la biblioteca platformei. pentru a vă înscrie la cursuri este necesară o procedură diferită de cea de la înregistrare, mult mai complexă ce necesită prelucrarea datelor personale în conformitate cu Regulamentul UE de prelucrare a datelor GDPR. Alături de această procedură solicitantul va trece și printr-o evaluare preliminară alături de profesorii coordonatori ai proiectului.

MEMBRI FONDATORI

Ce înseamnă și cum funcționează?

  • înseamnă că orice persoană fizică sau juridică, românească sau străină care dorește să contribuie financiar la susținerea acestui proiect în faza sa incipientă(primii 5 ani) o poate face printr-o contribuție anuală de 50 Euro și va primi titulatura de Membru fondator împreună cu toate obligațiile și beneficiile ce implică această titulatură.
  • numărul Membrilor fondatori este unul limitat la 100 de entități, câte una pentru fiecare an din cei ”100 de ani de România”, Mare și Reîntregită.
  • Membri fondatori vor face susținerea în baza unui ”Acord de susținere” standard, contract în care vor fi cuprinse anumite îndatoriri și obligații din partea părților implicate, Membru fondator respectiv ARPEC România(asociația care patronează Proiectul Școala Națională Românească Online).
  • Membri fondatori vor beneficia de transparență totală privind verificarea utilizării fondurilor obținute de către proiect.
  • fiecare Membru fondator va avea o pagină dedicată pe platforma proiectului și posibilitatea de a susține evenimente online în cadrul proiectului.
  • contribuția Membrilor fondatori este anuală și se plătește în primele 30 de zile a le anului.
  • Membri fondatori au posibilitatea de a retrage susținerea față de proiect fără nici-o justificare dar cu obligația de a acorda o perioadă de preaviz de cel puțin 90 de zile calendaristice înainte de finalul anului. 

Pentru a deveni Membru fondator vă rugăm să trimiteți o solicitare către Administratorul acestui proiect prin intermediul formularului alăturat:

Formular pentru ”Membri Fondatori”

SNRO vă urează mult noroc!

… să aveti parte de cunoaștere și iluminare spirituală…