Membri ”Colaboratori SNRO”

sunt acele personaje ale proiectului nostru care în viața de zi cu zi sunt persoane foarte importante la nivel local, național sau internațional, sunt persoane publice care vor gira și susține cu propria imagine acest proiect. 

Vorbim aici de persoane din diverse domenii, educație, sport, medicină, cultură artă, jurnalism, radio sau televiziune. Toate aceste persoane sunt adevărați formatori de opinie, iar prin acceptul de a fi membri colaboratori ai proiectului nostru ei dau un semnal pozitiv societății românești privind activitatea educațională prestată de echipa SNRO.

Toate aceste personalități vor colabora cu SNRO prin împărtășirea experiențelor proprii cu temă educațională către studenții proiectului în zona de blog. Fiecare va avea un blog personal unde va scrie despre aceste experiențe.

Fiecare blog va fi automat etichetat cu numele autorului și cu domeniul de activitate din provine autorul. 

De-asemeni fiecare Colaborator SNRO va putea organiza evenimente live(conferințe audio-video) pentru studenții noștri pe teme educaționale sau orice altă temă care poate ajuta la dezvoltarea personală a tinerilor noștri studenți.

Orice membru Colaborator SNRO are deschisă oportunitatea de a  fi unul dintre cei 100 de Membri Fondatori, dacă are dorința de a ajuta și mai mult proiectul nostru educațional.

autor Dorin Ben Cohen

Modul de căutare în lista de Colaboratori SNRO este făcut folosind filtrele clasice pentru listele cu membri SNRO:

  • – filtrele după care se face căutarea membrilor în listă sunt: 
  •           *nume sau prenume 
  •           *data nașteri(suficient anul)
  • – după căutare, pentru a reveni la lista inițială este suficient ca în caseta de căutare să efectuați un singur clic fără a scrie nimic în câmpul de căutare.