Modulul educațional al Platformei SNRO este un modul de învățare premium unde studenții și lectorii vor putea să își dezvolte și să își antreneze capacitățile intelectuale.

Lectorii vor putea să creeze cu ușurință cursuri, să își răsplătească studenții, să interacționeze cu aceștia prin cursuri live, să adune feedback și multe altele.

Studenții vor avea la dispoziție cursuri create în condiții grafice și video deosebite, vor putea scrie recenzii pentru cursuri și vor putea interacționa cu lectorii la cursurile live.

Vă propun să vedem mai jos ce funcții vom avea disponibile pentru modulul educațional. Trebuie să vă precizăm că aceste funcții nu se vor regăsi încă de la început, ele putând fi implementate pe parcurs în funcție de necesitățile Lectorilor și Studenților noștri. Așadar:

Notele studenților – vom avea un formular special generat de modulul de învățare în care elevii pot lua note în timpul cursurilor live.

Insigne pentru studenți – vom putea seta ecusoane pentru a recompensa studenții pentru îndeplinirea anumitor condiții.

Recompense puncte – putem recompensa studenții cu puncte atunci când răspund la întrebări, încheie un test, o lecție sau un curs. Vom utiliza punctele ca o condiție obligatorie pentru cursurile noastre.

Lista de dorințe – vom permite studenților să salveze un curs pe lista lor de dorințe personale pentru utilizare ulterioară.

Catalog – vom permite studenților să vadă punctajul acumulat la cursuri într-o formă specială, generată automat de modul.

Certificatele de curs – vom putea adăuga certificate pentru cursuri. Acestea se vor acorda la finalizarea cursului certificat.

Recenzii de curs – vom da posibilitatea studenților de a scrie recenzii sincere despre cursurile frecventate.

Dificultate de curs – lectorii vor putea defini și atribui niveluri de dificultate cursurilor, pentru a ajuta studenții să facă alegerea corectă de curs.

Timerul de estimare a cursului – vom putea seta o estimare de timp pentru parcurgerea și asimilarea cursului.

Curs prezentat – vom putea evidenția un curs în secțiunea publică pentru a atrage interesul pentru el și a putea fi accesat doar cu un singur click.

Previzualizare – vom putea seta o previzualizare a lecțiilor. O singură lecție din curs va fi disponibilă pentru toată lumea, astfel încât să vă puteți face o idee despre curs.

Durata lecției – vom putea stabili perioada minimă de timp pe care un student trebuie să o petreacă într-o lecție. Aceasta pentru a evita ca un student să treacă la următorul curs (lecție) și să îl trateze cu ușurință, fără aprofundarea cunoștințelor necesare.

Test Timer – vom putea seta un număr de minute după care se va încheia testul.

Întrebări aleatorii – vom putea seta ca de fiecare dată întrebările unui test să fie afișate într-o ordine aleatorie.

Multi-Răspunsuri aleatoriu – vom putea seta ca de fiecare dată răspunsurile cu mai multe variante să fie afișate într-o ordine aleatorie.

Grad de promovare – vom putea stabili nota minimă pe care un student trebuie să o obțină pentru a promova un test sau un curs.

Lectori multipli – avem funcționalitatea de a adăuga mai mulți instructori la un singur curs.

My Credit – un sistem de creditare integrat în modul. Acesta va permite utilizatorilor platformei să câștige credite (gratuite) pentru anumite acțiuni, având control deplin asupra acestora. Aceste credite vor putea fi folosite pentru a putea accesa celelalte module ale platformei SNRO.

Facturi – vom permite utilizatorilor accesul la facturile personale emise în urma diferitelor tranzacții cu credite făcute în interiorul platformei.

Totul este gratis – toată acțiunea este GRATIS. Nu există costuri ascunse, totul se va realiza cu sprijinul comunităților românești din diaspora și al tuturor persoanelor interesate de susținerea acest proiect.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns