Școala Națională Românească Online

Biblioteca SNRO
autor Dorin Aurel Bedea

Bine ați venit în Biblioteca SNRO!

 

Biblioteca noastră își propune să vă ofere un număr de peste 10.000 de volume din literatura românească și universală. De ce și universală dacă vorbim de o școală națională românească?

Răspunsul îl descoperim citind, adevărul îl descoperind citind, realitatea o descoperim de-asemeni citind… citind vom descoperii că scriitorii români nu sunt cu nimic mai prejos decât scriitorii universali ai altor popoare, vom descoperi că literatura română nu are de ce să fie considerată mai prejos față de alte literaturi naționale. Literatura română este parte integrantă a literaturii universale și de aceea ea trebuie citită în paralel cu aceasta pentru fiecare perioada literară în parte.

Biblioteca se adresează exclusiv membrilor comunității SNRO. Pentru a deveni membru trebuie să fii înregistrat pe site-ul comunității www.scoalanationala.ro

Cum funcționează biblioteca?

Simplu, odată devenit membrul al comunității SNRO, utilizatorul are acces la orice modul din platformă. Totuși pentru a face mai interesantă interacțiunea cu platforma, abonamentul la bibliotecă este de 10 credite pentru fiecare secțiune.

Cum se obțin creditele?

Creditele sunt gratuite ți se obțin executând diferite operații pe platformă, precum : autentificare, deschideri de pagini, citire articol, distribuire și altele.