Cine este ARPEC România?

ARPEC România sau Asociația Renaștem prin Educație și Cultură este un ONG înființat la sfârșitul anului 2020 pentru a da legitimitate unui proiect online inițiat de fondatorii SNRO. Această asociație își propune să devină activă în peisajul educației românești prin propunerea unor proiecte în care să fie implicate cadre didactice și elevi, specialiști în educație și în alte domenii complementare acesteia cât și autorități cu putere decizională cu privire la mediul educațional românesc.

ARPEC România crede cu tărie și are convingerea că renașterea noastră ca națiune poate veni doar doar prin educație și cultură și de aceea propune ca această campanie să se desfășoare cu tema: 

”Renașterea Națională prin Educație și Cultură”

Logo_ARPEC_albastru

Agenda evenimentelor SNRO

No event found!

Curs demonstrativ la istorie

Blogul SNRO!

Cele trei dorinţe ale Anei

Părinți pregătiți, copii reușiți Cele trei dorinţe ale Anei Într-una din zile, aproape de sfârşitul programului de lucru, îmi intră în cabinet o bunică extrem

În România, statul „ocroteşte” familia

Părinți pregătiți, copii reușiți În România, statul „ocroteşte” familia După nenumărate certuri, scandaluri, umilinţe, bătăi şi alte nebunii de acest gen, doamna Ionescu, sătulă de

Educația între ideal și realitate

„Educaţia este puterea de a gândi limpede, puterea de acţiona bine în lucrarea lumii, puterea de a aprecia viața.”            

Blogul SNRO!

Investește în educație!

ARPEC România vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o propunere de investiție inedită în peisajul educațional românesc: o Școală Națională Românească Online. Vino și tu alături de noi și investește în educația tinerilor români. O poți face devenind unul dintre fondatorii acestui proiect. Poți veni alături de noi ca  MEMBRU ASOCIAT sau SUSȚINÂND PROIECTUL PRINTR-O DONAȚIE.

TE AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!

Vino alături de noi!

Vino alături de noi și predă copiilor noștri cele mai bune cunoștințe ale tale! E timpul să devii COORDONATOR sau LECTOR SNRO.

Pentru înscriere la funcția de COORDONATOR sau LECTOR apasă butonul de mai jos și vei fi automat redirecționat către un formular ce va trebui completat responsabil. Cererea de înscriere va fi procesată în termen de 24 ore urmând a primi un răspuns la adresa de email personală completată formularul de înscriere.

Istoria în culori cu Florin Roștariu

Florin Roștariu – Freelancer rezident în Germania 
Regele Carol I
Regina Maria
Ion I.C. Brătianu
Constantin Brâncuși
Previous
Next

Ce ne propunem până în 2030!

0
STUDENȚI în 2025
1000
STUDENȚI în 2028
3000
STUDENȚI în 2030

Și eu sunt Român

Ce spun prietenii despre noi!